Blij Dieetvrij Club

De plek om te werken aan een geweldige relatie met eten en met jouw lijf.

Blij Dieetvrij Club

Isabel

"Ik ervaar geen cravings meer, ik heb geen eetbuien meer, en het is lang geleden dat ik naar bed ben gegaan met een volle maag en een schuldgevoel. Ik voel een soort vrede en acceptatie over mezelf en iedereen. Dus ik ben blij!"

Lisanne

"Als ik terug kijk naar een jaar geleden dan stond ik mijlen ver van mezelf vandaan. Ik was het contact volledig kwijt. Ik kan nu veel beter naar de signalen van mijn lichaam luisteren en die gebruiken om te observeren hoe het met me gaat. Dat is iets wat ik bij Saskia ben gaan leren en daarna zelf steeds meer in de praktijk ben gaan brengen. Ik voel me nu veel dichter bij mezelf en heb het gevoel dat ik mezelf een mooi leven wil geven."

Hannet

"Saskia laat laat je met een paar woorden nadenken. Ze geeft je het zetje wat je af en toe nodig hebt. Voor vrouwen die twijfelen om mee te doen zou ik zeggen: doen! Het geeft je een veel rustiger leven."

Anne

"Ik meldde me aan op het moment dat ik voor mijn gevoel alle controle kwijt was over mijn eten en door de stress/emoties van de eerste lockdown iedere dag mijn emoties aan het weg eten was. Ik had de hoop dat ik kon leren om op een andere manier om te gaan met emoties en dat ik daarmee weer mijn oude gewicht zou bereiken. Dat eerste is gelukt en het tweede vind ik nu eigenlijk niet meer zo belangrijk (wie had dat gedacht...). Ik ben blij met wie ik nu ben."