Word ook lid van de Blij Dieetvrij Club en krijg meteen toegang tot de trainingen, support en community.

Lisanne

"Als ik terug kijk naar een jaar geleden dan stond ik mijlen ver van mezelf vandaan. Ik was het contact volledig kwijt. Ik kan nu veel beter naar de signalen van mijn lichaam luisteren en die gebruiken om te observeren hoe het met me gaat. Dat is iets wat ik bij Saskia ben gaan leren en daarna zelf steeds meer in de praktijk ben gaan brengen. Ik voel me nu veel dichter bij mezelf en heb het gevoel dat ik mezelf een mooi leven wil geven."

Keri

"Ik ben echt door de modules heen GEVLOGEN, want je modules maakten me MEGA enthousiast en gemotiveerd! Ik had nooit durven dromen dat ik rust zou kunnen vinden rondom eten en body image. Ik dacht altijd dat dit mijn levenslange struggle zou zijn, maar ik zit nu ZO goed in mijn vel. Mijn lijf en ik werken nu samen en dat levert me zoveel acceptatie, ontspanning en geluk op - ik kan echt niet meer terug naar hoe het eerst was, want ik heb zo’n enorme mindset shift gehad. Alsof ik mijn computer opnieuw heb opgestart en alles heb geherprogrammeerd :)"

Anne

"Ik meldde me aan op het moment dat ik voor mijn gevoel alle controle kwijt was over mijn eten en door de stress/emoties van de eerste lockdown iedere dag mijn emoties aan het weg eten was. Ik had de hoop dat ik kon leren om op een andere manier om te gaan met emoties en dat ik daarmee weer mijn oude gewicht zou bereiken. Dat eerste is gelukt en het tweede vind ik nu eigenlijk niet meer zo belangrijk (wie had dat gedacht...). Ik ben blij met wie ik nu ben."