Body Image Intensive voor professionals

Nog t/m 5 februari met maar liefst 300,- early bird korting!

Body Image Intensive voor professionals

Tina Somers - Intuïtief eten diëtiste

Ik was soms wat onzeker bij klanten die het lastig hadden met hun lichaamsbeeld, in het proces van intuïtief eten. En daar heb ik antwoord op gevonden in de Body Image Intensive van Saskia!

Melany Arends - Coach

Ik heb echt ontzettend veel aan de Body Image Intensive gehad. Vooral door op een wetenschappelijke manier naar een negatief zelfbeeld te kijken, maar ook welke rol eten daar in speelt. Ik weet nu écht heel goed, waar ik de vrouwen die ik coach op wil coachen.

Ramona van Mook - lichaamsbeeld coach

Ik vind Saskia's manier van opleiden echt fantastisch. Ze heeft een stukje wetenschappelijk onderbouwing, héél veel praktische tools, die je meteen kan gebruiken. Maar ook gewoon haar manier van vertellen: ik hing echt aan haar lippen!!

Loes Brems - diëtiste & psychologisch therapeute

Een heel waardevolle opleiding, die ik ten zeerste kan aanraden aan collega’s! Naast de theorie bevat de opleiding ook een heleboel praktische tips, tools, oefeningen, een stappenplan én zorgden de Q&A-sessies voor heel wat extra verduidelijking, o.a. door de casusbesprekingen. Dit alles wordt verpakt in een heel aangename, open sfeer, waardoor ik als deelnemer ook het nodige vertrouwen heb gekregen in mezelf dat ik ook in de praktijk met lichaamsbeeld aan de slag kan.